Cum să joci perechile de la mână în poker? Ghid complet

Cum să joci perechile de la mână în poker? Ghid complet

Deci, dacă doriți să vă creșteți drastic șansele de câștig de a zdrobi concurența la poker, trebuie să te concentrezi pe un singur format și să înveți tot ce poți despre el. După cum ar trebui să înțelegi, câștigul la poker vine din a te pune în mod constant în locuri pe care știi să le executi corect. Din păcate, majoritatea jucătorii pierd constant bani de către punându-i în situații dificile nu sunt siguri cum să se descurce. Pokerul este unul dintre acele jocuri care sunt foarte solicitante în ceea ce privește duritatea ta mentală. Pentru că este un joc de îndemânare, cei mai buni jucători sunt așteptați să câștige de cele mai multe ori, nu? Uneori, chiar și cei mai buni jucători încep să piardă joc după meci, mână după mână, intrând într-o serie extinsă de înfrângeri. Deci, este timpul să trecem prin cele mai bune 11 sfaturi de poker asta va fi te transformă într-un jucător câștigător într-o clipită.

Cu mai puține cărți în pachet, veți avea șanse mai bune de a face mâini puternice, dar trebuie să fie atenți deoarece acest se aplică și adversarilor! În acest joc, „Hi” se referă la cea mai mare mână ce primește întregul pot la showdown. Omaha Hi se joacă de regulă cu limită de pariere pot, fiind cunoscut astfel mai ales sub denumirea PLO (Omaha Pot Limit). Un cash-in este folosit de jucători atunci când vor să renunțe la joc și să folosească jetoanele pentru a le converti în bani.

Merle Robbins este creditat pentru inventarea setului de reguli joc Uno în 1971. El a comercializat pachetele de cărți din propria frizerie, mai apoi vânzând drepturile asupra jocului creat de el. În prezent, Uno a devenit extrem de cunoscut în SUA, cucerind încetul cu încetul piața globală.

  • În timp ce mecanica jocului poate diferi ușor de video pokerul tradițional, strategiile de bază încă se aplică.
  • Dacă vrei să aprofundezi și vrei să înveți cum să joci și mai multe jocuri de poker, PokerNews este site-ul potrivit pentru tine.
  • În ceea ce privește ierarhia mâinilor, la Razz chintele și culorile nu bat mâinile Low.
  • Trebuie să ai răbdare, să aștepți mâinile potrivite și să ai disciplina necesara să nu intri in “tilt”.
  • Acest lucru îți oferă un avantaj în ceea ce privește informațiile date de acțiunile celorlalți jucători.
  • Mulți jucători de poker se bucură de flexibilitatea jocurilor cash, deoarece sunt rapid.

Partea frumoasă este că poți influența destul de mult modul de desfășurare al mâinilor prin stabilirea celor 3 mâini cu care să înfrunți adversarii în fiecare rundă la care participi. Dacă niciun jucător de la masă nu are o astfel de formație, câștigă 5 Dazzling Hot Slot cel cu cartea cea mai mare. Odată cu anul 2005 a început să ia amploare și în România jocul de Texas Hold’em care acum a depășit ca popularitate varianta clasică cu cinci cărți care mai este populară doar în rândul persoanelor mai în vârstă.

Fiecare concurent este obligat să facă (să stabilească) trei mâini de joc. Doi dintre jucători sunt jucători de jocuri de noroc cu cinci cărți, în timp ce celălalt este un poker cu trei cărți. Partea inferioară a celor cinci cărți trebuie să fie mai mare decât mâna inferioară a celor cinci cărți, iar partea inferioară trebuie să fie mai mare decât cele trei laturi superioare. În plus, acceptă numeroase modalități de plată, iar limitele de depunere sunt extrem de avantajoase. Poți juca la SlotV cu încredere că este unul dintre cele mai bune casinouri noi din România. În al doilea rând, un alt trend motivant este acela că în fiecare cazino online nou există mii de jocuri de la furnizorii de top, și cele mai noi și actualizate selecții de jocuri de ultimă oră. Inclusiv jocuri din 2023 de la furnizorii de top din industria cazinourilor online din întreaga lume sunt disponibile la aceste cazinouri noi.

Epuizarea este o problemă serioasă care îi va afecta pe toți cei care nu au o pasiune firească pentru ceea ce fac. Este la fel ca orice altă meserie, dacă nu îți place ceea ce faci, vei ajunge în cele din urmă să disprețuiești activitatea respectivă. Dacă ai răspuns da, ai ceea ce este necesar pentru a avea succes pe termen lung. Jucătorul cu cele mai mici cărți vizibile (mai puternice) este primul care acționează și poate face check sau poate plasa un pariu egal cu valoarea mizei mici a mesei. După ce această rundă de pariere încetează, jucătorii primesc câte o carte adițională cu fața în sus. Jucătorul cu cele mai mici/cele mai puternice cărți expuse acționează primul în ambele runde. Indiferent de operatorul live sau online care oferă jocuri poker, Texas Hold’em va fi în mod cert jocul principal incluzând o selecție extinsă de mese și mize din care să aleagă jucătorii.

Întrebări frecvente (Întrebări frecvente):

De asemenea, dacă vrei să înveți cum se joacă poker, cel mai ușor o faci cazinourile online. Aici ai parte de tutoriale, statistici, grafice și tot ce ai nevoie. Bineînțeles, fiecare joc de poker îți pune la dispoziție setul de reguli după care funcționează, pentru ca tu să îl poți studia. Culoarea cărților (inimă neagră/pică, inima roșie/cupă, treflă și romb/carou) influențează stabilirea câștigătorilor în lipsa unor combinații mai puternice sau dacă face parte dintr-o anumită combinație (chintă la culoare). Ține cont de faptul că valoarea teoretică a perechilor medii și mici de la mână scade în cazul în care pariezi și ești remărit preflop.

Versiuni ale Pokerului Chinezesc

Ajută jucătorul să-și piardă cărțile și să renunțe la pot cu toate pariurile. Asa de, dacă vrei să joci poker și să câștigi constant, te poți înscrie la unul dintre cazinourile noastre recomandate, parcurgeți acest ghid de câteva ori, si cel mai important, exersează cât mai mult posibil. După cum ar trebui să înțelegeți acum, fiecare format de poker este jucat diferit și există diverse strategii și abordări pe care le puteți implementa în fiecare.

Dacă ești începător, începi întotdeauna mai mic și eviți jocurile de noroc mai mult decât limita ta acceptabilă. Dacă nu dezvoltați expertiza necesară a jocului, nu ar trebui să plasați pariuri mai mari; altfel, s-ar putea să te rupi. În timp ce joacă Texas Hold’em, blindul mic este plasat de jucătorul care stă chiar lângă dealerul lor. Pariul mic este adesea jumătate din pariul minim pe care jucătorii îl plasează de obicei. În timp ce jucătorul care stă la stânga acestui jucător plasează un alt pariu egal sau mai mare decât pariul minim. Singurul format popular de poker cu reguli semnificativ modificate este Omaha.

Jocuri de poker cash

Unele case de pariuri au incluse în ofertă mai multe variante de poker ,cum ar fi Texas Hold’em, Seven-Card Stud, Five-Card Stud, Lowball, iar altele au doar mese limitate la Hold’em și Omaha. Înainte de a juca, gândește-te bine ce vrei să experimentezi, dacă ești deschis la variante noi de poker sau mergi pe cele cunoscute deja. Dacă vrei să afli tot ce trebuie să cunoști despre poker online, ai ajuns la locul potrivit. În acest articol vei parcurge o introducere în tainele pokerului online, special gândită pentru începători. Cu AJ suited este indicat să deschizi chiar și din Early Position la o masă de 9 jucători, nu însă și cu AJ offsuited în aceleași circumstanțe. Asta deoarece o mână suited are o echitate mai bună cu aproximativ 2%, putând forma mâini mai puternice și mai frecvent decât în cazul în care ai un AJ din suite diferite. Fără doar și poate, cei mai mulți dintre cei care parcurgeți acest material știți să jucați No-Limit Texas Hold’em.

Așii în diferite versiuni de poker

Dar nu lăsați simplitatea să vă păcălească – există încă o mulțime de strategii și sfaturi care vă pot ajuta să vă creșteți șansele de a câștiga mare. De la a ști când să păstrezi anumite cărți până la a înțelege diferitele tabele de plată, te-am pregătit cu cele nouă sfaturi de video poker despre care vei afla mai multe astăzi. De cele mai multe ori, la jocuri online de tip poker reguli diferite majore nu sunt. Dacă nu vă interesează să jucați poker efectiv, ci pur și simplu vă fascinează lumea aceasta a jocurilor de noroc, vă invităm să citiți și articolul nostru despre cele mai mari câștiguri la poker online.

Snooker: Ronnie O’Sullivan a câștigat UK Championship 2023 – Recordurile stabilite

Numărul de situații și combinații posibile este atât de mare încât Texas hold’em poate fi un joc extrem de complex atunci când joci la cele mai înalte niveluri. Toate turneele de marcă din întreaga lume (inclusiv cele care se joacă la World Series of Poker, World Poker Tour și European Poker Tour) prezintă varianta no-limit a acestui joc. Desigur, cazinourile online au câștigat mult în popularitate, iar Three Card Poker a devenit o ofertă standard. Dacă bonusul ante este de doar 3x pentru o chintă de culoare, 2x pentru 3 bucăți și 1x la chinte, avantajul casei este de 2.6% din pariurile tale totale sau 4.3% din ante. Jacks or Better este cel mai bun joc de video poker pentru începători. Dacă încă nu știți cum se calculează cărțile la poker, cea mai simplă variantă este să vă ajutați cu calculatoare de poker.

Ei pot alege să renunțe la orice număr de cărți între zero și patru când trag, pentru a încerca să își îmbunătățească mâna. Dacă rămâne vreun jucător în mână după ultima rundă de pariere, se ajunge la showdown și jucătorul cu cea mai mică mână câștigă. Înainte de emergența amețitoare a Texas Hold’em-ului în vârful popularității în poker, pokerul stud (cu toate cărțile în mână) era cea mai comună formă de poker. Foarte diferit de variantele de poker menționate anterior (ce folosesc cărți în mână și cărți comune din care jucătorul să facă cea mai bună mână), fiecare jucător primește la Stud propria sa mână – deci nu există cărți comune. Unele dintre cărți vor fi cu fața în jos și ascunse de ceilalți jucători, în timp ce altele vor fi plasate cu fața în sus, putând fi văzute de adversari. Holdem poker este una dintre cele mai populare variante ale jocului de poker.

De cele mai multe ori, regulile de bază sunt aceleași, însă este important să le citiți oricum, pentru că ar putea apărea reguli interne ale cazinoului, care se aplică și pe jocuri. Desfășurarea jocului începe cu etapa “Ante” (în care trebuie să pariezi o suma minimă – poate fi 0,05 dolari – nickel sau o suma stabilită de comun acord), continuă cu împărțirea cărților și cu verificarea mâinilor. În funcție de combinația de cărți din mână, jucătorul poate opta pentru Call (cere cărți), Raise (mărește miza) sau Fold (renunță la miza plasată și se retragere din runda respectivă). În mod obișnuit, la poker, jocul pornește cu 52 de cărți – de la mic la mare (As, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, Valet, Damă, Rege, As). As-ul poate avea valoare mică sau mare (de obicei se optează pentru mare). Unele variante de poker online implică și prezența Jokerilor (cărți care au valoare absolută, adică pot înlocui orice altă carte). În alte versiuni de poker sunt prezente cărți care au rol de Wild (acestea sunt stabilite dinainte).

În concluzie, Chinese Poker este un joc fascinant atât pentru iubitorii de poker, cât și pentru cei care caută senzații tari! Pokerul Chinezesc îți oferă șansa de a colecta redevențe cu mâini premium, de a obține diverse bonusuri și chiar de a juca pe mize diferite în cadrul aceleiași partide cu prietenii tăi. În ceea ce privește scorul, totul decurge la fel ca în varianta clasică, cu jucătorii câștigând o Unitate de la adversarii lor pentru fiecare mână pe care o bat. Metoda 1-6 este folosită în general în Open-Face, ceea ce înseamnă că numai dacă reușești să câștigi toate cele trei mâini, vei primi 3 Unități suplimentare de la fiecare dintre ceilalți jucători.

Share this post